Bryllup

Fotografering on location ved kirken, ved vandet eller til festen lige som i ønsker. Billeder under selve vielsen eller festen kan nemt også arrangeres, det er dog altid en god ide at tage en snak med præsten om fotografering i kirken, forud for arrangementet.

Skulle I ønske det, kan vi til bryllupper, have en fotograf klar når I forlader kirken, og dermed få en strimmel fine billeder af ris-kastningen. Efter ris-kastningen kan vi efter ønske gå tilbage i kirken og få de helt perfekte billeder af det nye brudepar. Alternativt kan vi aftale at mødes ”on location” et sted efter jeres eget ønske.

Endvidere tilbyder vi også fotografering af de efterfølgende festligheder, hvor vi naturligvis sørger for rigeligt af gode billeder, ikke kun af brudeparret, og gæsterne, men også alt det andet vigtige som kagen, gavebordet, borddækningen, blomsterne, underholdningen og op pyntningen.

Mix og match efter eget ønske

I er også velkomne til at ”mixe og matche” hele eller dele af pakken alt efter eget ønske.

Kontakt os i dag og lad os få en uforpligtende snak om fotografering til jeres store begivenhed. Vi står klar til at hjælpe.